Vacature

Backx & Ripmeester is altijd op zoek naar getalenteerde advocaat-stagiaires, beginnend of juist al gevorderd. Geweldige zaken, fantastische cliënten, korte lijnen.

(Gevorderd) advocaat-stagiair(e) voor de civiele procespraktijk


Backx & Ripmeester Verzekeringsadvocaten B.V. is een Rotterdams nichekantoor op het gebied van het verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. Het kantoor staat verzekeringnemers en verzekerden uit heel Nederland bij, van grote bedrijven tot particulieren. Onze specialisatie en snelheid van handelen staan borg voor een continue kwaliteit van het allerhoogste niveau. In alle gevallen staat onze ‘geen woorden maar daden’ aanpak voorop. Wij zijn immers niet voor niets gevestigd in het hart van Rotterdam.

 

Wat bieden wij?


Wegens uitbreiding van onze praktijk hebben we plaats voor een beginnend of gevorderd advocaat stagiair(e). Wij bieden een dynamische (proces)praktijk op het gebied van verzekeringsrecht en het aansprakelijkheidsrecht. Je zal allerlei geschillen tegenkomen, van technische (brand)schades tot persoonsverzekeringen, van bedrijfsaansprakelijkheid tot productaansprakelijkheid. Daarbij zul je niet alleen adviezen en processtukken schrijven, maar je zult ook zelf in de rechtbank staan om daar de belangen van onze cliënten te behartigen. Je draait dus direct volledig mee. Zo kun je je op allerlei vlakken ontwikkelen.

 

Wie zoeken wij?


We hebben het maar druk met al die mooie zaken. Op dit moment kunnen we zowel (i) een (bijna) afgestudeerd jurist gebruiken als (ii) een advocaat met een of enkele jaren ervaring. Stuur vooral géén lange, gedachteloze en in algemene bewoordingen geschreven sollicitatiebrief, maar overtuig ons in een e-mail van maximaal 15 regels (vooruit, 16 mag ook) dat we je toch écht zouden moeten uitnodigen voor een gesprek waarin je ons omver zult blazen van (en met) talent en ambitie. Voeg wél even een CV bij overigens.