Tarieven

Backx & Ripmeester is een gespecialiseerd kantoor, zonder franje en opsmuk. Het is die specialisatie en die mentaliteit die er voor zorgen dat wij onze dossiers eenvoudigweg sneller, beter en kostenefficiënter kunnen behandelen en afwerken dan een kantoor die die specialisatie en mentaliteit niet heeft.

Hoewel wij voor een gespecialiseerd advocatenkantoor relatief bescheiden uurtarieven hanteren (vanaf EUR 225), blijft advocatuurlijke bijstand relatief kostbaar. Het is om die reden dat wij óók in die zin graag met onze cliënten meedenken indien u (al dan niet door de omstandigheden gedwongen) niet wilt of kunt betalen. Wat de verzekeringsadvocaten van Backx & Ripmeester betreft mag uw succes inhoudelijk, maar ook in financiële zin best een beetje ons succes zijn. Hoewel het advocaten in Nederland in beginsel niet is toegestaan om op ‘no cure no pay’-basis te werken, bestaan er prikkelende beloningswijzen die wél toegestaan zijn. Neemt u gerust contact met ons op voor een toelichting en om te bezien of en, zo ja, welke beloningsstructuur het beste bij u past. Hoe dan ook werkt ons kantoor niet op basis van gefinancierde rechtsbijstand (zogeheten ‘toevoegingen’).

Backx & Ripmeester Verzekeringsadvocaten B.V. beschikt niet over een stichting derdengelden en kan zodoende geen derdengelden ontvangen.